ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Implementare proiect Oobirsia Closani – Bor, situatii de urgenta”


 

Implementare proiect Oobirsia Closani – Bor, situatii de urgenta”


(20.10.2008)

Consiliul Local Obirsia Closani, in parteneriat cu Consiliul Judetean Mehedinti si Primaria orasului Bor, deruleaza proiectul „Obirsia Closani – Bor, situatii de urgenta”, finantat in cadrul Programului de Vecinatate Romania – Serbia 2004 - 2006”, PHARE CBC 2006. Valoarea totala a proiectului este de 234.758 euro iar durata de implementare este de 12 luni.

Proiectul urmareste modernizarea si cresterea eficientei administratiei publice pentru gestionarea situatiilor de urgenta, atat la nivelul comunei Obirsia Closani cat si la nivelul orasului Bor, precum si dotarea cu mijloace tehnice si materiale a serviciului de voluntariat pentru situatii de urgenta din cadrul Primariei Obirsia Closani.

Prin intermediul acestui proiect se va achizitiona un buldo-excavator necesar administratiei publice locale pentru interventii in situatii de urgenta, se vor instrui membrii serviciului de voluntariat din comuna Obirsia Closani (aproximativ 30 persoane), precum si 10 reprezentanti ai primariei Bor, in domeniul interventiei in situatii de urgenta si se va dota cu echipamentele necesare serviciul de voluntariat din cadrul comunei.

„In concordanta cu Documentul Comun de Programare, obiectivul global al Programului de Vecinatate 2004 – 2006 este atingerea unei dezvoltari economico – sociale echilibrate in zona de granita dintre Romania si Serbia prin aplicarea principiilor cooperarii transfrontaliere

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!