ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Consiliul local Sasca Montana deruleaza proiectul „Centrul de informare si promovare a turismului parcul national Cheile Nerei-Beusnita”


 

Consiliul local Sasca Montana deruleaza proiectul „Centrul de informare si promovare a turismului parcul national Cheile Nerei-Beusnita”


(08.10.2008)

Consiliul Local Sasca-Montana in parteneriat cu Municipalitatea Varset si Consiliul Judetean Caras-Severin deruleaza prin Programul de Vecinatate Romania-Serbia 2004-2006, proiectul „Centrul de informare si promovare a turismului Parcul National Cheile Nerei-Beusnita”.

Proiectul, ]n valoare de 282.330,70 euro este finantat in procent de 88% din fonduri nerambursabile alocate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei, diferenta fiind asigurata de catre Consiliul Judetean Caras-Severin.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea economico-sociala echilibrata a zonei de granita dintre Banatul de Sud-Serbia si judetul Caras-Severin, prin cooperare transfrontaliera in domeniul promovarii turismului. In acest sens, in cadrul proiectului a fost incheiat un protocol de colaborare intre comuna Sasca Montana si Municipalitatea Varset privind promovarea atractiilor turistice din Banatul de Sud si Parcul National Cheile Nerei-Beusnita.

In prezent se desfasoara lucrari de amenajare a Centrului de informare turistica localizat in Sasca Montana, comuna Sasca Romana si este in curs de elaborare Strategia de dezvoltare si promovare a activitatilor turistice in arealul Parcului National Cheile Nerei-Beusnita.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!