ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Instrumente pentru o guvernare mai buna


 

Instrumente pentru o guvernare mai buna


(03.10.2008)

PROFINN Evenimente Speciale, un departament specializat al companiei Global Services Group SRL, in parteneriat cu Asociatia Comunelor din Romania si Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Sibiu , va invita sa participati la la Atelierul de Lucru cu tema „Agentul de Dezvoltare Locala”, o manifestare din ciclul ”Instrumente pentru o guvernare mai buna”

 

In ultimii doi ani, PROFINN Evenimente Speciale  s-a implicat activ in organizarea a peste 20 de sesiuni de lucru prin care s-au promovat conceptele de dezvoltare strategica si oportunitatile de finantare prin programele europene.

 

Necesitatea diseminarii bunelor practici catre specialistii Administratiei Publice Locale a fost deja dovedita, astfel incat PROFINN Evenimente Speciale a decis continuarea seriei de evenimente Instrumente pentru o guvernare mai buna cu un ateliere de lucru la nivel judetean ce vor aborda problematici actuale si de interes.  

 

Necesitatea diseminarii bunelor practici catre specialistii institutiilor private si publice a fost deja dovedita, astfel incat PROFINN Evenimente Speciale a decis organizarea celei de a III-a editii a acestor Ateliere de Lucru.

Primul atelier de lucru judetean din aceasta noua serie de evenimente se va desfasura in 22 Octombrie in Sibiu, in sala de conferinta a Casei Corpului Didactic, cu participarea reprezentantilor Administratiilor Publice Locale din Judetul Sibiu.

Atelierul de lucru va fi o oportunitate de informare si dialog cu tema Agentul de dezvoltare locala  - element promotor si facilitator al dezvoltarii locale durabile.

In speranta ca tematicile incluse in agenda se vor bucura de interesil Dvs, am fi deosebit de onorati daca ati accepta invitatia noastra de a participa la acest eveniment.

 

Relatii suplimentare la tel: 021 348 35 40 sau 021 348 56 42

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!