ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Nota de clarificari privind eligibilitatea cheltuielilor in cazul contractelor incheiate cu un agent economic inainte de semnarea contractului de finantare.


 

Nota de clarificari privind eligibilitatea cheltuielilor in cazul contractelor incheiate cu un agent economic inainte de semnarea contractului de finantare.


(29.09.2008)

In conformitate cu prevederile ordinelor de cheltuieli eligibile „Cheltuielile efectuate de beneficiar sunt considerate cheltuieli eligibile de la data intrarii in vigoare a Contractului de Finantare semnat intre beneficiar si Organismul Intermediar, in numele si pentru Autoritatea de Management a Programului Operational Regional, denumit in continuare contract de finantare”.

                    Astfel, in cazul in care beneficiarul proiectului a lansat o procedura de achizitii publice si a incheiat un contract cu un operator economic, respectand legislatia in vigoare privind achizitiile publice, inainte de semnarea contractului de finantare POR dar nu a efectuat cheltuieli aferente contractului de lucrari/ servicii/ furnizare inainte de semnarea contractului de finantare, cheltuielile efectuate de beneficiar dupa semnarea contractului de finantare vor fi eligibile

Sursa: ADR Centru

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!