ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » LANSAREA PROIECTULUI „EURO DOBROGEA” - CENTRU DE RESURSE PENTRU AFACERI SI INOVARE ROMANIA – BULGARIA


 

LANSAREA PROIECTULUI „EURO DOBROGEA” - CENTRU DE RESURSE PENTRU AFACERI SI INOVARE ROMANIA – BULGARIA


(19.09.2008)

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta implementeaza proiectul “EURO DOBROGEA” - Centru de resurse pentru afaceri si inovare Romania – Bulgaria, finantat de Uniunea Europeana prin Programul Phare CBC Romania-Bulgaria 2006, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Dobrici, Universitatea “Ovidius” Constanta si Colegiul Tehnic Dobrici. Obiectivul general al proiectului este de a contribui la dezvoltarea economica a regiunii Dobrogea romaneasca si bulgara, prin intermediul serviciilor de sprijin in afaceri si inovare.

In acest context, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza in cadrul proiectului o conferinta de presa de lansare in ziua de 18 septembrie 2008, ora 11.00, la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta din B-dul Al. Lapusneanu, nr. 185A, Constanta. In cadrul conferintei de presa de lansare vor fi prezentate informatii privind partenerii proiectului, activitatile si planificarea lor in timp, precum si rezultatele acestuia.

Beneficiarii directi ai proiectului sunt comunitatile de afaceri din Constanta si Dobrici cu potential pentru relatii cu parteneri bulgari/romani. Prin proiect se vor realiza urmatoarele activitati:

*                Activitati de executie si dotare a Centrului Euro Dobrogea, situat in extinderea sediului principal al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Bd. Al. Lapusneanu 185A,

*                Activitati de organizare a serviciilor Centrului, prin eforturile tuturor partenerilor: servicii de informare si documentare, promovarea afacerilor transfrontalietre, instruire pe teme transfrontaliere,

*                Activitati de promovare a Centrului si stimulare a cooperarii transfrontaliere,

*                Promovarea si mediatizarea proiectului si

*                Managementul proiectului.


Bugetul total al proiectului este de 435.000 Euro, din care 382.3800 Euro reprezinta contributia Uniunii Europene. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 14 luni, incepand cu 07.08.2008.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!