ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Intalnire de lucru romano-ceha la Consiliul Judetean


 

Intalnire de lucru romano-ceha la Consiliul Judetean


(15.09.2008)

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, s-a intalnit vineri, 12 septembrie a.c. cu seful sectiei economice a Ambasadei Republicii Cehe la Bucuresti, Martin Ličenik.

Intalnirea, la care au participat presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Caras-Severin, Petru Buzzi si primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu, a avut drept principal scop pregatirea unei misiunii economice comune ce va fi organizata la Resita in 16 – 17 octombrie a.c. si la care si-a anuntat participarea si ES dl. Petr Dokladal, ambasadorul Republicii Cehe in Romania.

Organizata in comun de catre camerele de comert din Caras-Severin si Regiunea Pilsen, intalnirea din luna octombrie va reuni oameni de afaceri romani si cehi, o actiune similara va fi organizata si la Arad in 15 octombrie a.c.

Domnul Ličenik a exprimat cu aceasta ocazie dorinta unor firme cehe de a veni in Caras-Severin pentru a stabili contacte si eventuale colaborari cu societatile comerciale aflate in subordinea Consiliului Judetean si a Consiliului Local Resita. Vicepresedintele Consiliului Judetean si primarul Resitei si-au exprimat, cu aceasta ocazie, intreaga disponibilitate pentru sustinerea acestui demers si totodata au prezentat oportunitatile pe care judetul Caras-Severin le poate oferi potentialilor investitori.

Sursa: Consiliul Judetean Caras Severin

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!