ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » FINALIZAREA PROIECTULUI “STUDIU HIDROGEOLOGIC PRIVIND SURSA DE ALIMENTARE CU APA A MUNICIPIULUI TURNU MAGURELE”


 

FINALIZAREA PROIECTULUI “STUDIU HIDROGEOLOGIC PRIVIND SURSA DE ALIMENTARE CU APA A MUNICIPIULUI TURNU MAGURELE”


(09.09.2008)

In cadrul Programului Phare CBC 2005 pentru Romania - Bulgaria, primaria municipiului Turnu Magurele a finalizat implementarea proiectului “Studiu hidrogeologic privind sursa de alimentare cu apa a municipiului Turnu Magurele” – RO 2005/017 – 535.01.03.20

Perioada de implementare a proiectului: 11.09.2007 – 11.09.2008

Beneficiarii directi ai programului:

*                Locuitorii municipiului Turnu Magurele

*                Operatorul local de apa

*                Autoritatea locala.


Principalul rezultat estimat si obtinut este un studiu de specialitate pe baza caruia se poate determina amplasamentul optim pentru o noua sursa de apa din front de puturi de medie adancime.

Consiliul Local si Primaria municipiului Turnu Magurele au ca obiectiv investitional prioritar gospodarirea apelor si a apelor uzate in vederea reducerii riscurilor pentru sanatatea populatiei. Proiectul este direct legat si va fi continuat prin investitii care privesc sistemul de alimentare cu apa si canalizare din municipiul Turnu Magurele

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa doamnei ing. Rodica ROVENTA – manager de proiect, Primaria municipiului Turnu Magurele, tel. 0721.412453 e-mail: turnu_magurele@yahoo.com.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!