ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Dezbatere publica pentru elaborarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Oradea


 

Dezbatere publica pentru elaborarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Oradea


(09.09.2008)

 

Primaria municipiului Oradea organizeaza dezbatere publica pentru elaborarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Oradea.
In acest sens au fost identificate trei zone de actiune urbana dupa cum urmeaza:
- zona Rogerius Nord-Vest prin care se interconecteaza Parcul Industrial EuroBussines situat pe Calea Borsului, fara numar cu zona rezidentiala delimitata de strazile Podului, B-dul Dacia si B-dul Stefan cel Mare;
- zona Centru-Sud prin care se interconecteaza Parcul Industrial EuroTehnology situat pe str. Ogorului, fara numar cu zona de Centru Istoric delimitata de P-ta Unirii, P-ta Ferdinand, Calea Republicii, B-dul Magheru, P-ta Independentei si G-ral Traian Mosoiu;
- zona Nufarul Sud-Est prin care se interconecteaza Parcul Industrial EuroTehnology situat pe str.Ogorului, fara numar cu zona rezidentiala delimitata de str. Nufarului, str.Morii, str. Bumbacului, str. Nucetului, str. Petre Tutea si str. Stefan Zweig.
Planul Integrat de Dezvoltare Urbana urmareste ca si obiectiv delimitarea unei zone de interes urban prin care sunt stabilite prioritati in domeniul refacerii infrastructurii de utilitati publice, infiintarea de noi structuri de afaceri si sprijinirea activitatilor de interes social a municipiului Oradea.
Fiecare din zonele de actiune urbana propuse are elaborata analiza SWOT astfel incat zona care va fi selectata pentru a fi cuprinsa in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana a municipiului Oradea sa armonizeze, in cel mai scurt timp, nevoile reale ale municipiului Oradea cu posibilitatea atragerii de fonduri europene nerambursabile.

Sursa: Primaria Oradea

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!