ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » ADR Vest anunta lansarea oficiala a paginii web www.regiuneavest.ro / www.westregion.ro


 

ADR Vest anunta lansarea oficiala a paginii web www.regiuneavest.ro / www.westregion.ro


(09.09.2008)

ADR Vest anunta lansarea oficiala a paginii web www.regiuneavest.ro / www.westregion.ro. Pagina web se adreseaza investitorilor romani si straini ce doresc sa deschida unitati de productie in Regiunea Vest, una dintre cele mai dinamice regiuni din Romania si Europa Centrala si de Est. Pagina web www.regiuneavest.ro / www.westregion.ro a fost realizata atat in vederea promovarii Regiunii Vest, regiune ce cuprinde judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara, cat si pentru promovarea posibilelor locatii pentru viitoare investitii si pentru facilitarea accesului la informatiile necesare in procesul de selectie pentru o noua investitie.

Experienta de sapte ani in activitatea de promovare a investitiilor si cele peste 50 de proiecte de investitii la care a participat ADR Vest au determinat institutia noastra sa realizeze aceasta pagina web, ea reprezentand un instrument de comunicare usor accesibil si util investitorilor interesati de potentialul Regiunii Vest.  

Lansarea oficiala a paginii web www.regiuneavest.ro / www.westregion.ro va avea loc in data de 11 septembrie 2008, incepand cu ora 17.30, la sediul Agentiei din strada Proclamatia de la Timisoara, numarul 5.
La eveniment vor fi prezenti colaboratorii ADR Vest, pentru domeniul investitiilor, precum si reprezentanti ai presei regionale. Participarea la acest eveniment se face pe baza de invitatie.  

In vederea solicitarii de informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Persoana de contact – dl. Cristin CISTELECAN, Sef Birou Investitii, tel./fax: 0256 – 491923 / 0256 - 491981, e-mail: cristi.cistelecan@adrvest.ro.  

Sursa: ADR-VEST

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!