ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » APEL pentru depunerea propunerilor de programe de informare si promovare pentru produse agricole pe piata interna


 

APEL pentru depunerea propunerilor de programe de informare si promovare pentru produse agricole pe piata interna


(08.09.2008)

In atentia:

Organizatiilor profesionale si interprofesionale
din sectorul agroalimentar

 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura lanseaza apelul pentru depunerea propunerilor de programe de informare si promovare pentru produse agricole pe piata interna.

Actiunile de informare si promovare au drept obiect produsele agricole si metodele lor de productie, precum si produsele alimentare pe baza de produse agricole, fara sa fie orientate in functie de anumite marci comerciale si fara sa incurajeze consumul unui produs datorita originii specifice a acestuia. Originea produsului care face obiectul actiunilor poate fi insa indicata atunci cand aceasta reprezinta o denumire conferita in temeiul legislatiei comunitare.

Sectoarele si produsele vizate, cerintele privind propunerile de programe, conditiile de finantare precum si criteriile de evaluare si selectie sunt stabilite in caietul de sarcini privind programele de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna.

Organizatiile interesate vor transmite propunerile de programe Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in termenele si conditiile prevazute la punctul 10 din caietul de sarcini (data limita pentru depunere –  30 noiembrie 2008).

Propunerile de programe preselectate la nivel national vor fi inaintate pana la data de 15 februarie 2009 spre evaluare si selectie finala Comisiei Europene, care va decide pana cel tarziu la 30 iunie 2009 care sunt programele pe care le poate cofinanta.

Informatii suplimentare:

  • Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: Directia de evaluare, prospectare, orientare, tel: 021 3072385, fax: 021 3078611; e-mail: promoagri@madr.ro
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura: Biroul promovare produse agricole si ajutoare alimentare, tel: 021 3054884, fax: 021 3054870, e-mail: promo.agri@apia.org.ro

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!