ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Analiza a stadiului investitiilor din zona Turcesti


 

Analiza a stadiului investitiilor din zona Turcesti


(29.08.2008)

In data de 27 august domnul Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Pitesti, a efectuat o analiza a stadiului investitiilor din zona Turcesti.

Alaturi de o echipa de specialisti din cadrul Primariei Municipiului Pitesti si din serviciile publice, s-au analizat problemele generate de lucrarile de canalizare care se deruleaza in prezent pe strada Turcesti.

Pe strada adiacenta, Aurel Vlaicu, se va extinde lucrarea de canalizare dupa indeplinirea unor formalitati legale, cerute de lege, atat de catre proprietarii din zona cat si de administratia publica locala.

Canalizarea pe str. Dimitrie Butculescu va fi realizata in maximum 1 an de zile, urmand ca pana atunci starea cailor de acces si a drumului principal sa fie imbunatatite, asfaltarea urmand a fi facuta la finalul lucrarilor.

Deplasarea in teren a pus fata in fata cetatenii si reprezentantii administratiei publice locale ce si-au prezentat, punctual, solicitarile.

Astfel, s-a constatat necesitatea montarii unor platforme de gunoi, realizarea unui loc de joaca pentru copii, daca va fi identificat un teren disponibil, extinderea iluminatului public in anumite zone si consoliarea unor  pante care pun in pericol cai de acces.

Este necesar de asemenea sa fie inlocuite unele conducte de alimentare cu apa, cele existente avand o vechime destul de mare.

Toate aceste lucrari vor fi executate cat mai curand posibil.

Sursa: Primaria Municipiului Pitesti

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!