ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » PROGRAMUL DE MODERNIZARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE DIN BACAU CONTINUA


 

PROGRAMUL DE MODERNIZARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE DIN BACAU CONTINUA


(29.08.2008)

Primarul Municipiului Bacau, d-l Romeo Stavarache, continua programul de modernizare a tuturor strazilor din Bacau. In cadrul acestui program, demarat in anul 2006, pana in prezent au fost modernizate sau se afla in diferite faze de executie, cu retea de apa, retea de canalizare si asfaltare, mai mult de jumatate din cele 136 de strazi balastate.

In prezent se afla in constructie sau in faza de finalizare 15 strazi din cartierele bacauane Tache, Izvoare, CFR, Serbanesti, Gheraiesti, Nord si Bistrita Lac: str.
Rozelor (se lucreaza la statia de pompe), str. Licurici (se finalizeaza asfaltarea), str. Daciei (lucrari la terasamente si racorduri canalizare), str. N.Copernic (lucrari de terasamente si asfaltare trotuare), str. Maramures (finalizare betonare carosabil), str. Serbanesti (lucrari de terasamente si montat borduri), str. Infratirii (finalizare asfaltare si bransamente abonati), str. Campului (lucrari de terasamente si montat borduri), str. Lupeni (lucrari de terasamente si montat racorduri canalizare), str. Holtului (bransamente apa si lucrari de canalizare), str. George Enescu (lucrarui de terasamente), str. Teiului (lucrari la reteaua de canalizare), str. Cezar Boliac (decopertare partea carosabila), str. Artarului (decopertare partea carosabila), str. Banu Maracine (decopertare parte carosabila si turnat camine de vane pentru reteaua de apa), iar pe strazile Nalbei, Gladiolei si Lacramioarei se monteaza semnele de circulatie necesare.

De asemenea, tot in cadrul programului de modernizare a infrastructurii rutiere, se lucreaza la amenajarea sensului giratoriu de la intersectia strazilor A.Septilici, St. Guse si Calea Onesti, zilele acestea realizandu-se decopertarea stratului vegetal si completarea suprafetelor cu balast.

Pe str. Izvoare-Infratirii, importanta cale de comunicatie pentru ocolirea zonei centrale a municipiului Bacau, a fost finalizata asfaltarea, pana la sfarsitul lunii august fiind finalizate si lucrarile de ridicari la cote ale gurilor de canal.

Sursa: Primaria Bacau

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!