ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » OPORTUNITATI PHARE PENTRU FIRMELE MEMBRE ARIES TRANSILVANIA


 

OPORTUNITATI PHARE PENTRU FIRMELE MEMBRE ARIES TRANSILVANIA


(29.08.2008)

ARIES Transilvania, Filiala Transilvania a Asociatiei pentru Industrie Electronica si Software din Romania, a obtinut o finantare europeana prin Programul Phare Coeziune Economica si Sociala 2005, „Asistenta IMM pentru achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri”, cu proiectul “Oportunitati. Dezvoltare. Cunoastere”.

In cadrul proiectului se urmareste oferirea posibilitatii pentru 9 firme membre ARIES Transilvania: Brinel PC Prod, Codespring, V Plus, Fortech, Centrul de Informatica Miniera, Finactiv din Cluj-Napoca, RO&CO International, Informatica din Oradea si Multinet din Baia-Mare, de a beneficia de consultanta, in domenii ca: management general, comunicare, managementul resurselor, management de proiect si instruire in domenii precum comunicare, leadership, abilitati de prezentare, manager de produs.

Proiectul se va derula pe parcursul a 8 luni, iar costul total al proiectului este de 101.000 euro, din care cofinantarea din fondurile publice se ridica la 49,7%, restul de 50,3% reprezentand contributia celor 9 firme, beneficiare directe ale acestui proiect.

“Preocuparea companiilor pentru servicii de consultanta si dezvoltarea profesionala a angajatilor demonstreaza importanta pe care o acorda managerii dezvoltarii afacerii pe principii moderne si a dezvoltarii personalului propriu, considerat o resursa de baza in cresterea competitivitatii pe piata IT&C” - declara Calina Retisan, manager de proiect.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii  Lucrarilor Publice si Locuintelor

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!