ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » FINANTARE EUROPEANA PENTRU PROIECTE DE CERCETARE TERITORIALA - LANSAREA CELEI DE-A DOUA RUNDE DE SOLICITARI DE PROPUNERI DE PROIECTE IN CADRUL PROGRAMULUI ESPON 2013


 

FINANTARE EUROPEANA PENTRU PROIECTE DE CERCETARE TERITORIALA - LANSAREA CELEI DE-A DOUA RUNDE DE SOLICITARI DE PROPUNERI DE PROIECTE IN CADRUL PROGRAMULUI ESPON 2013


(22.08.2008)

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, in calitate de Autoritate Nationala a Programului ESPON 2013 in Romania, anunta lansarea, miercuri, 20 august 2008,a celei de-a doua runde de solicitari de propuneri de proiecte pentru finantare in cadrul programului. Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este 15 octombrie 2008.

Apelul a fost lansat de catre Autoritatea de Management a Programului, respectiv Ministerul Internelor si Amenajarii Teritoriului din Luxemburg.

In urma procesului de selectie, va fi finantata o singura propunere pentru fiecare tematica in parte.

Avand in vedere faptul ca, in cazul statelor Lituania, Slovacia si Belgia (Flandra) nu a fost finalizat procesul de incheiere a Acordului de implementare, exista riscul ca proiectele care includ parteneri din aceste state sa fie considerate neeligibile.

Proiectele ESPON 2013 sunt formulate in cadrul unor parteneriate transnationale - Grupuri Transnationale de Proiect (GTP), formate din organisme provenite din minimum trei state participante la program.

Potentialii beneficiari de finantare ESPON 2013 sunt: organismele publice sau de drept public (universitati/institutii de invatamant superior si institutii de cercetare din domeniul dezvoltarii teritoriale).

Pentru a veni in sprijinul identificarii de parteneri in proiecte si al constituirii GTP, Unitatea de coordonare a Programului din Luxemburg invita potentialii beneficiari ai Programului ESPON 2013 sa completeze un formular prin care sa furnizeze o serie de informatii generale (tara, numele institutiei, statutul juridic al institutiei, persoana de contact, etc.), aceste informatii urmand a fi centralizate si postate pe site-ul Programul ESPON 2013.

Mai multe informatii sunt disponibile la www.espon.eu .

Puteti transmite eventualele dumneavoastra intrebari cu privire la procedura de aplicare sau la continutul propunerii de proiect la Unitatea de Coordonare a Programului din Luxemburg la adresele de email: procedures@espon.eu (pentru procedura de aplicare) si content@espon.eu (pentru continutul formularului) sau Autoritatii Nationale a Programului ESPON in Romania - espon2013@mdlpl.ro.

CONTACT Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor - Autoritatea Nationala a Programului ESPON 2013
Directia Generala Strategii si Politici pentru Coeziune Teritoriala
Narciza Adela NICA
Coordonator National al Programului in Romania
Telefon/Fax: +040 372 114 520,
Mobil: +040 749 196 146.
Delia Elena POPA (Persoana de contact)
Telefon/Fax: +040 372 114 520,
Mobil: +040 749 196 946.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!