ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » MCTI: Sumele disponibile in acest an pentru proiecte finantate din fonduri structurale sunt de 584 milioane lei


 

MCTI: Sumele disponibile in acest an pentru proiecte finantate din fonduri structurale sunt de 584 milioane lei


(13.08.2008)

"Sumele disponibile in cadrul apelurilor lansate in acest an, mai exact pentru 8 operatiuni dintr-un total de 10, sunt de 584 milioane lei, aproximativ 165 milioane euro. Pentru administratia publica sunt disponibili 447.5 milioane lei iar pentru IMM-uri 136.5 milioane lei. Totalul fondurilor structurale gestionate in cadrul Axei III sunt de 383 milioane Euro", a declarat ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.

 

Referindu-se la cele sapte apeluri de proiecte lansate recent, in valoare totala de 554,5 milioane lei, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei a precizat ca acestea se inscriu in domeniile majore de interventie 1, 2 si 3 astfel: Domeniul Major de Interventie 1, Operatiunea 1.4 – “Sustinerea conectarii unitatilor scolare la internet prin conexiuni broadband”, cu un buget de 104 milioane lei Domeniul Major de Interventie 2 “Dezvoltarea si Cresterea Eficientei Serviciilor Publice Electronice Moderne”, cu  patru operatiuni lansate si un buget de 343,5 milioane lei si Domeniul Major de Interventie 3 “Dezvoltarea E-Economiei”, cu doua operatiuni lansate si un buget de 107 milioane lei.

Karoly Borbely a mai declarat ca MCTI incurajeaza depunerea de proiecte si, in vederea obtinerii unei rate bune de absorbtie ministerul promoveaza modalitatile prin care pot fi accesate fondurile structurale.

Sursa: Euractiv

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!