ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Listarea Romtelecom se amana


 

Listarea Romtelecom se amana


(13.08.2008)

Listarea companiei Romtelecom la Bursa nu va mai avea loc anul acesta, a anuntat, ieri, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Karoly Borbely.

 

Speriati de criza de pe pietele financiare, reprezentantii ministerului au decis sa amane listarea la Bursa pentru anul viitor. „Vrem sa lista m actiunile Romtelecom, unde statul detine 45%, in primavara 2009, la un pret bun“, a afirmat, ieri, Borbely. Totusi, listarea operatorului de telefonie mobila nu este blocata in acest moment.

 

„Caietul de sarcini a fost finalizat de consultantul juridic (Casa de avocatura Bostina si Asociatii - n.r.), iar in perioada urmatoare vom semna un contract si cu consultantul de privatizare“, a mai spus ministrul comunicatiilor.

 

La inceputul anului, Karoly Borbely anunta ca statul vrea sa listeze la Bursa 10% din actiunile Romtelecom, fara a preciza exact data la care se va produce acest lucru. Totusi, ministrul estima ca, in noiembrie anul acesta, actiunile operatorului se vor vinde pe piata de capital.

Sursa: Evenimentul Zilei

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!