ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Romtelecom scade tarifele cu peste 40% si redenumeste serviciile de voce


 

Romtelecom scade tarifele cu peste 40% si redenumeste serviciile de voce


(12.08.2008)

Clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale incepand cu luna august. In plus, compania introduce modificari si la nivelul strategiei de branding, schimband numele abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" in "Voce", si adauga 10 minute in plus, in fiecare luna, pentru abonamentul "Confort 50".

De ieri, pentru abonamentele de servicii de telefonie fixa ale Romtelecom, tarifele convorbirilor interurbane in reteaua companiei, efectuate in orele de varf, scad cu peste 40%, coborand la nivelul celor pentru convorbirile locale. De asemenea, apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania scad cu 17%. Acestea sunt beneficii suplimentare oferite de acum clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania. Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament "Confort Standard" - 1,89 eurocenti/minut), respectiv 4,5 eurocenti/minut fara TVA pentru apelurile catre alte retele fixe.

In plus, pentru a face si mai usor de inteles ofertele sale de servicii, Romtelecom redenumeste abonamentele de telefonie fixa. Astfel, pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera acestea, "Confort" va fi inlocuit in denumirile tuturor abonamentelor cu "Voce", iar noile nume vor anunta si beneficiile principale acordate clientilor.

Sursa: Curentul

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!