ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Intreprinderile cu cifra de afaceri peste 50 milioane euro,elegibile pentru fonduri nerambursabile


 

Intreprinderile cu cifra de afaceri peste 50 milioane euro,elegibile pentru fonduri nerambursabile


(30.07.2008)

Ministerul Economiei si Finantelor prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial a lansat, saptamanile trecute, cererea de propuneri si proiecte in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile ce vor fi destinate intreprinderilor mari, in cadrul programului "Cresterea Competivitatii Economice", ce vizeaza sisteme de productie inovative si eficiente, consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si pregatirea pentru un mediu economic competitiv.

Proiectele ce vor participa la aceasta licitatie vor trebui sa indeplineasca anumite criterii de eligibilitate si sa prezinte strategii pe termen lung cu privire la: investitiile si pregatirea pentru concurenta pe piata Intreprinderilor mari, constructia si modernizarea spatiilor de productie, achizitia de noi echipamente tehnologice pentru a imbunatati calitatea produselor si a serviciilor oferite.
Valoarea finantarii nerambursabile pentru un singur proiect este de maxim 18,5 milioane de lei, bugetul alocat acestei licitatii fiind 215 milioane lei. Castigatorii licitatiei vor avea o perioada de trei ani de zile pentru a implementa proiectele prezentate initial.

Sursa: Curentul

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!