ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » ARIES T CRESTE COMPETITIVITATEA IN IT PRIN FONDURI PHARE


 

ARIES T CRESTE COMPETITIVITATEA IN IT PRIN FONDURI PHARE


(23.07.2008)

ARIES T, Filiala Transilvania a Asociatiei pentru Industrie Electronicã si Software din Romania, este beneficiara unei finantãri europene prin Programul Phare CES 2005, „Asistentã IMM pentru achizitionarea de servicii de consultantã in afaceri”, pentru proiectul “Oportunitãti. Dezvoltare. Cunoastere”. Acesta se va derula in perioada 01.03.2008-30.10.2008 si vizeazã imbunãtãtirea accesului IMM-urilor la servicii de dezvoltare a afacerilor oferite de cãtre prestatori de servicii de consultantã.

Prin acest proiect, nouã firme membre ARIES Transilvania din Cluj-Napoca, Oradea si Baia-Mare, au posibilitatea de a beneficia de asistentã pentru certificare ISO, asistentã si instruire pentru management, consultantã generalã in management si instruire pentru resursele umane.

Costul total al proiectului este de 101.000 euro, din care cofinantarea din fondurile publice se ridicã la 49,7%, restul de 50,3% reprezentand contributia celor nouã firme beneficiare directe ale acestui proiect.

Pe durata proiectului vor fi implementate sistemele de management al calitãtii, management al mediului si management al securitãtii informatiilor pentru 5 dintre firmele beneficiare. Totodatã, 8 firme vor beneficia de consultantã in domeniile management general, comunicare, managementul resurselor, management de proiect, iar 113 persoane, angajati ai firmelor beneficiare, vor participa la una sau mai multe sesiuni de instruire/consultantã in domenii precum comunicare, leadership, abilitãti de prezentare, manager de produs.

„Preocuparea companiilor pentru dezvoltarea profesionalã a angajatilor demonstreazã importanta pe care o acordã managerii firmelor beneficiare personalului propriu, considerat ca resursã de bazã in cresterea competitivitãtii pe piata de IT&C din regiune”, declarã Cãlina Retisan, manager de proiect.

Persoana de contact:
Cãlina Retisan

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!