ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » 79 cereri de finantare depuse de microintreprinderile din Regiunea Vest


 

79 cereri de finantare depuse de microintreprinderile din Regiunea Vest


(25.06.2008)

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest va informeza ca pe data de 16 iunie 2008, a fost termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare in cadrul domeniului de interventie 4.3 – „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, din cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 (POR). In acest context, pentru acest prim apel de proiecte au fost depuse 79 de cereri de finantare, care urmeaza a fi evaluate in vederea obtinerii finantarii nerambursabile.

Prin intermediul domeniului de interventie 4.3 - „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” se finanteaza proiecte care vizeaza achizitionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne, pentru activitatea de productie, constructii sau prestari servicii, achizitionarea de sisteme IT, precum şi construirea / extinderea / modernizarea spatiilor de productie / prestari de servicii ale microintreprinderilor.

Solicitantii eligibili pentru a obtine finantare nerambursabila sunt societatile comerciale sau societatile cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor conform legii 346/2004.

Pentru perioada 2007 – 2013 au fost alocate pentru Regiunea Vest 20.69 milioane Euro pentru acest domeniu de interventie dedicat microintreprinderilor, din care 4.08 milioane Euro disponibili pentru microintreprinderi in primul apel de proiecte care a avut termen limita de depunere data de 16 iunie 2008, ora 16.

Sursa: ADR Vest

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!