ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Proiectele pentru modernizarea fermelor se depun in iulie


 

Proiectele pentru modernizarea fermelor se depun in iulie


(30.05.2008) Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a decis sa nu mai primeasca proiecte pentru modernizarea fermelor, respectiv pentru dezvoltarea satelor, in luna iunie, din cauza numarului mare de solicitari de pana acum, urmatoarea sesiune de depunere de proiecte fiind in iulie.
"Incepand cu luna iunie, pentru Masura 121- Modernizarea exploatatiilor agricole si Masura 322 - Renovarea si dezvoltarea satelor se vor organiza sesiuni la fiecare doua luni. Astfel, pentru aceste masuri urmatoarea sesiune de depunere va fi in luna iulie. Aceasta decizie a fost luata pentru a fluidiza procesul de evaluare si  selectare a proiectelor", se precizeaza in comunicatul APDRP, potrivit NewsIn.
In sesiunea din luna iunie, intre 9 iunie si 27 iunie, se vor primi proiecte pentru Masura 123 - Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si silvice, impreuna cu cele doua scheme de ajutor de stat aferente ei, respectiv Stimularea IMM-urilor care proceseaza produse agricole si Stimularea microintreprinderilor din domeniul prelucrarii primare a produselor forestiere. "Mentionam ca, pana in acest moment, numai in lunile martie si aprilie au fost primite 1.853 de proiecte, cu o valoare a ajutorului public de peste un miliard de euro", a informat APDRP.

Sursa: Curierul National

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!