ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » Obligatiuni Primaria Timisoara, de azi la bursa


 

Obligatiuni Primaria Timisoara, de azi la bursa


(14.05.2008)

Doua transe de obligatiuni Primaria Timisoara vor intra, azi, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti, in valoare cumulata de 60 milioane lei, aceasta fiind a treia emisiune de titluri plasate de autoritatea locala pe piata de capital.
La Bursa vor fi listate transele II si III din cadrul unei emisiuni de obligatiuni din lunile iunie si decembrie 2007 lansate de municipalitate.
Titlurile din transa a doua au o maturitate de 19 ani cu rambursare in 76 de rate trimestriale.
In cadrul acestei transe au fost emise 300.000 de obligatiuni cu o valoare nominala de 100 lei, la o dobanda variabila, calculata ca medie a dobanzilor interbancare la trei luni in lei, la care se adauga o prima de 0,1 puncte procentuale.
Transa a treia a fost emisa pentru aproape 19 ani, fiind lansata la finele lunii decembrie a anului trecut, si are aceleasi caracteristici privind numarul titlurilor, valoarea nominala si dobanda.
La Bursa de Valori Bucuresti mai sunt listate obligatiuni emise de Primaria Timisoara, in anii 2005 si 2006. Exceptand obligatiunile Primaria Timisoara, la categoria destinata acestor titluri mai sunt listate 15 emisiuni.

Sursa: Curierul National

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!