ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » ADR Bucuresti Ilfov -implicata in activitatea de comunicare si popularizare a Fondurilor


 

ADR Bucuresti Ilfov -implicata in activitatea de comunicare si popularizare a Fondurilor


(12.12.2007) Mutata recent intr-un nou sediu, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov si-a diversificat strategia de comunicare in legatura cu oportunitatire de finantare, in special in ceea ce priveste Fondurile Structurale si de Coeziune, avand in vedere ca joaca rolul de Organism Intermediar in cadrul Programului Operational Regional.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov (ADRBI) este autoritate de implementare la nivel regional pentru programul PHARE CES (Coeziune Economica si Sociala). ADRBI a avut acelasi rol pentru cateva programe de finantare de la bugetul de stat, programe pentru care Ministerul Integrarii Europene era Autoritate Contractanta.

Incepand din anul 1999, cand si-a inceput activatatea, si pana in prezent, ADRBI a gestionat mai multe programe destinate dezvoltarii socio-economice a regiunii Bucuresti-Ilfov. Lista acestor programe de finantare derulate prin intermediul ADRBI se regaseste pe pagina de internet a ADRBI (www.adrbi.ro, sectiunea Dezvoltare Regionala-Programe).
Sursa: Europeanul, 12 Decembrie 2007

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!