ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Stiri » SUPLIMENTAREA BUGETULUI MLPL PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR CALAMITĂTILOR NATURALE PRODUSE ÎN JUDETELE BACĂU, GALATI, VASLUI SI VRANCEA ÎN LUNA SEPTEMBRIE 2007


 

SUPLIMENTAREA BUGETULUI MLPL PENTRU ÎNLĂTURAREA EFECTELOR CALAMITĂTILOR NATURALE PRODUSE ÎN JUDETELE BACĂU, GALATI, VASLUI SI VRANCEA ÎN LUNA SEPTEMBRIE 2007


(01.11.2007)

Guvernul României a aprobat în sedinta de astãzi, 31 octombrie 2007, hotãrârea de suplimentare a bugetului Ministerului Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor cu suma de 10.000.000 lei, din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, pentru înlãturarea efectelor calamitãtilor naturale produse în judetele Bacãu, Galati, Vaslui si Vrancea în luna septembrie 2007.

Fondurile se vor utiliza pentru achizitionarea în mod centralizat de cãtre Agentia Nationalã pentru Locuinte prin Bursa Românã de Mãrfuri, a principalelor materiale destinate reconstruirii unor case de locuit afectate de calamitãti naturale în judetele Bacãu, Galati, Vaslui si Vrancea în luna septembrie 2007.

Materialele achizitionate se predau pe bazã de proces-verbal primarilor localitãtilor în depozite centralizate la nivel local, stabilite si comunicate agentiei de cãtre primãrii. Primãriile vor rãspunde de reconstructia locuintelor.

Aceasta este a doua suplimentare de fonduri destinate achizitionãrii de materiale necesare reconstruirii unor case, dupã ce în 26 septembrie 2007, bugetul MDLPL a fost suplimentat cu 20.000. 000 lei pentru acelasi scop.

Sursa: MDLPL

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!