ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Centru Presa » Comunicate presa » 14.02.2008 Fondurile Europene Postaderare accesarea si absorbtia fondurilor structurale


 

14.02.2008 Fondurile Europene Postaderare accesarea si absorbtia fondurilor structurale


GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale, in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania si Asociatia Comunelor din Romania, va invita sa participati la sesiunile regionale ale Atelierului de lucru „Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale”.
Acestea reprezinta continuarea proiectului pilot de informare si constientizare derulat pe parcursul anului 2007. Vor fi reluate cele 14 sesiuni regionale, cate doua pentru fiecare regiune de dezvoltare, pentru a pune in discutie, la nivel concret si practic, problematicile locale specifice legate de accesarea fondurilor europene.
 
Pentru regiunea de dezvoltare 3 Sud Muntenia si 8 Bucuresti Ilfov, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 28-29 Februarie 2008 la Sinaia, Hotel Mara. Termenul limita de inregistrare este 22.02.2008.
 
Pentru regiunea de dezvoltare 2 Sud Est, prima sesiune a atelierului de lucru regional va avea loc in 6- 7 Martie 2008 la Galati, Hotel Galati. Termenul limita de inregistrare este  29.02.2008.
 
Mod de desfasurare:
Conceptual, atelierul de lucru se va desfasura pe durata a 2 zile, cu participarea extraordinara a echipelor institutiilor administratiei centrale si locale implicate in derularea fondurilor structurale si a expertilor din domeniul financiar bancar.
 
Grup tinta/participanti:
Participantii la atelierele de lucru vor fi factorii politici şi de decizie din cadrul administraţiei publice romanesti centrale si locale - Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti, reprezentanti ai organziatiilor sectorului public si privat, ai agentiilor si institutiilor guvernamentale si neguvernamentale si reprezentantii mass media.
 
De asemenea, este de apreciat prezenta personalului direct implicat in pregatirea si implementarea proiectelor de investitii din cadrul organizatiilor amintite anterior, in vederea asigurarii transferului de cunostinte atat la nivel politic-decizional cat si catre nivelul tehnic si operational.
 
Parteneri Media:
 
Romania Libera, Euractiv, Curierul National, Bursa, Finantare.ro, News In, Ziare.ro, PRwave, ClubAfaceri.ro, Newschannel.ro, Comunicatemedia.ro, Smart Financial.ro, Ghiseul Bancar, Netclip
 
Partner Media Local: Monitorul de Prahova
 
Contact:
 
Global Services Group
Departement Profinn Evenimente Speciale
Tel/fax: 021 348 35 40; 021 348 56 42
Mobil: 0722 547 801; 0723 96 14 96
Website: www.profinn.ro
 

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!