ISO 9001 Certified
 
EVENIMENTELE
SPECIALE
Romana English
PROFINN
Mese rotunde si ateliere de lucru Targuri si expozitii Conferinte si seminarii Cauta Contact
Home » Cariere


 

Cariere


Organizatia noastra pretuieste cea mai valoroasa resursa a activitatii de organizare de evenimente - oamenii, echipa de proiect. Echipa noastra reuneste intr-o maniera novatoare abilitati, experiente si cunostinte care ne permit sa organizam cele mai reusite evenimente..... tot pentru oameni si institutiile lor.

Suntem o organizatie care stie unde vrea sa ajunga si cum sa parcurga acest drum interesant: calea catre excelenta in afaceri.

Am inteles sa promovam inca de la inceput valorile reale si am apreciat intotdeauna entuziasmul, angajamentul si personalitatea membrilor echipei. Toate aceste valori ne-au ajutat sa crestem organic, oferind servicii de calitate si totodata ne obliga in continuare sa efectuam servicii profesioniste si competitive.

Daca esti o persoana dinamica, cu o personalitate puternica, cu idei si experienta si vrei sa te alaturi echipei noastre, iti garantam un mediu de lucru atractiv, unde te formezi in fiecare zi.

Ce este important la sfarsitul zilei sau la finalizarea unui proiect? Valoarea nou creata. Daca vrei sa afli despre cum este sa lucrezi cu noi si ce inseamna valoarea nou creata sau esti in cautarea unui post anume, te invitam sa vizitezi paginile site-ului oficial al organizatiei noastre si trimite CV-ul si scrisoarea de intentie la adresa office@profinn.ro.

 

Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!